Reviews

Reviews Massagebehandeling

Susan
Lees verder
“Je massage was écht een weldaad voor zowel mijn lijf als mijn ziel Elly! De rust, bijna heerlijke slow motion hoe je met je handen werkt en het fijne contact wat je met het lichaam houdt, hebben mij zelfs de dagen erna nog een Zen gevoel gegeven 🙏 Ik hoop dat meer mensen dat bij jou op de massagetafel mogen ervaren!” ,
Perihan
Lees verder
“Goedemorgen Elly 🌸, ik wil je nogmaals bedanken voor de heerlijke massage. Je gaf veel aandacht aan de plekken waar ik het juist nodig had 🙏 .Mijn lichaam is ontspannen en ik slaap veel beter sinds een paar dagen! Dankjewel 💗”
Ben
Lees verder
“De massage van jou was superlekker, is voor herhaling vatbaar. Ik kom zeker deze maand nog een keertje langs. Dank je.” Ben
Ingrid
Lees verder
Ik een massage/ klankschaal sessie gedaan bij Elly. Er was een ontspannen sfeer en rustgevende muziek op de achtergrond. Ze maakte gebruik van eigen gemaakte lavendelolie. Ik vond het heel ontspannen voor lichaam en geest. Een echte aanrader.
Tim
Lees verder
De massage was heel fijn om te ervaren. Hij was verbindend, ontspannend en helend. Elly masseert met hart en ziel.
Anouk
Lees verder
Ik heb twee keer een massage gehad van Elly Groot en wat een genot. Wat haar massage zo bijzonder maakt is dat zij masseert met gevoel en aandacht. Daardoor is het veel meer dan alleen strelingen, drukken en kloppen. Ze verbind zich met hoe jij je op dat moment voelt en laat dan haar positieve helende energie uit haar handen komen. Een aanrader voor iedereen.
Harry
Lees verder
Via een bekende van mij, kwam ik met burn-out klachten bij Elly terecht. Vooraf aan de volledige lichaamsmassage stelde zij de juiste vragen en ze wist dan ook precies de vinger op de wond te leggen. Na enkele massage sessies en lichaamsgerichte coaching blijf ik ook daarna regelmatig mijn lijf onderhouden. Elly’s massageruimte is klein maar fijn. Voor mij is ze een echte topper.
Vorige
Volgende
Rups roze

Reviews Klankschalen

Simone B
Lees verder
“Wat een heerlijke meditatie-/klankavond was het afgelopen vrijdag in Ootmarsum OKT 20…..nogmaals dank daarvoor!
Ik vind dat je een fijne manier van werken hebt, voelt voor mij als een mooie combi van nuchterheid en spiritualiteit.”
Arij
Lees verder
"Elly's kristallen klankschalen zijn wonderlijke instrumenten. De klanken laten je telkens weer een reis maken naar je innerlijke zijn. Vele keren de klanken mogen ervaren en het brengt mij steeds weer wat op dat moment voor mij nodig is. De liefde en het licht die tijdens een klanksessie doorkomen zijn duidelijk voelbaar",
Wendy
Lees verder
“Elly werkt liefdevol en open met haar kristallen klankschalen. Ik vond het heerlijk, de trilling en klanken die dwars door mijn lichaam gingen. Haar intuïtieve aanpak is merkbaar: ik kon tijdens en na de sessie veel ervaren, maar was erna ook erg ontspannen, alsof het dan pas begint. Dagen erna merkte ik nog het effect: ik was meer in een flow en er zijn dingen in mijn leven gebeurd, in gang gezet. Elly, dit is zo waardevol, ga hier mee door, enorm bedankt!”
Vorige
Volgende
Vlinder roze rechts 200x174px

Reviews Ademcoaching

Susan
Lees verder
“Geweldige ademsessie mogen beleven onder de deskundige, pure en liefdevolle begeleiding van Elly. Voel alles weer in mijn lijf stromen. Aanrader voor iedereen die eventuele blokkades voelt en het LEVEN wil voelen. Bedankt".
Renate
Lees verder
Ik vond de begeleiding door Elly super. Duidelijk uitgelegd en prettig. De ademcoaching zette verschillende sensaties in mijn lijf in beweging. Echt weer volledig in contact met mijn lijf en gevoel. Na afloop voelde ik me energiek.
Astrid
Lees verder
"De ademsessie gaf me ontlading en ontspanning en na afloop voelde ik me super". 
Iris
Lees verder
“De Ademcoaching van Elly heeft me geholpen mijn gevoel weer terug te vinden. Om de zuurstof door mijn hele lijf te voelen, ik ervaarde letterlijk meer ademruimte. Ze luistert, past haar oefeningen aan op wat ik nodig heb en bouwt verder op de vorige sessie. Elke sessie voelde ik me gehoord en gezien. En kwam ik steeds dichter bij mezelf, waardoor ik mij ‘Vrijer in mezelf! voel’.”
Vorige
Volgende
Rups roze

Reviews Holistic Pulsing

Erna
Lees verder
“Bij Elly heb ik holistic pulsing in combinatie met klankschalen mogen ontvangen. Het zachte wiegen / pulsen voelde heel intiem en liefdevol, alsof ik werd gewiegd als een kindje. De klankschalen voegden een extra dimensie toe, alsof alles werd versterkt. Veel emoties kwamen voorbij wat helemaal oké was, heb veel losgelaten waardoor er heling heeft kunnen plaatsvinden”.
Desiree
Lees verder
“Ik heb de holistic pulsing in combinatie met de klankschaalmassage ontvangen. Een echte aanrader. Ik ervaarde het “alsof ik in mijzelf werd getrild” en daardoor bij mijn gevoel kon. Woorden doen de beleving ernstig tekort. Ik gun iedereen deze helende behandeling. Je zou dit eigenlijk als soort APK een paar keer per jaar mogen ervaren”.
Anouk
Lees verder
“De holistic pulsing (het zachtjes wiegen van het hele lichaam) met de klankschalen had ik nog niet eerder ervaren. Ik heb enorm genoten van deze behandeling. Totale rust en ontspanning, alsof ik in de wolken zweefde! Bedankt Elly voor jou, voor je luisterend oor, je vrolijkheid, je inzichten, je fijne behandeling, een kadootje voor mijzelf”.
Susan
Lees verder
“De holistic pulsing en klankschaalbehandeling was een verademing voor zowel mijn lijf als mijn geest! Je voelt bij Elly dat ze weet wat ze doet, haar behandelkamer is sowieso al een warm bad, magische ruimte! De klankschaaltrillingen raakte mij van binnenuit in plaats van extern...het ging door mijn hele systeem en ik ervaarde daardoor een diepe rust. De afgestemde pulsing was zalig! Een inwendige massage die alles los leek te trillen. Lastig uit te leggen, dus gewoon zelf uitproberen! Elly is heel veelzijdig en staat nooit stil! Dankbaar voor haar sessies”.
Hanneke
Lees verder
“Vanmiddag heb ik bij Elly voor het eerst holistic pulsing mogen ervaren. Zó bijzonder! Het wiegen voelde heel koesterend, warm en liefdevol. Zo kom je in een diepe ontspanning. En dan in combinatie met de klankschalen die in iedere cel van je lijf doortrillen. Er is vast weer wat losgemaakt. Op het eind was ik bijna aan het tukken onder het dekentje toen Elly op haar fluit speelde😊”
Vorige
Volgende
Cocon roze

Reviews Stoelmassage

Suus
Lees verder
“Ik heb bij Elly een heerlijke stoelmassage gehad! Bijzonder en heel laagdrempelig omdat je je kleding gewoon aanhoudt. Ik was verrast door de vele technieken en veelzijdige grepen in relatief korte tijd. Voelde als een soort reset! Ik was heel gespannen en had veel spierpijn door stress. Na de massage voelde ik al verlichting en de volgende dag was mijn lijf zowaar zonder kramp! Effectief en super voedend.”
Jolanda
Lees verder
“Stoelmassage is echt een aanrader bij Elly ,voor een snelle ontspanning voor je nek en rug”.
Martin
Lees verder
“Elly is een buitengewoon warme persoonlijkheid met vaardige handen! Recent heb ik zowel een stoelmassage als een Holistic pulsing behandeling mogen ontvangen. Beide heb ik als bijzonder prettig ervaren en kan het dan ook iedereen aanraden!”
Vorige
Volgende
Rups roze

Reviews Relaxavond Bloemkamer:

Miranda
Lees verder
“Wat een prachtige avond heb ik bij je gehad Elly, een warm welkom en erg sfeervol. De meditatie, klankschalen en de nidrayoga hebben een fijne indruk op me gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden om eens een avond bij jou te ervaren, mee te doen. Leuke bijkomstigheid, ik heb die nacht heel diep en ontspannend geslapen.”
Ellen
Lees verder
“Met intentiekaarten,meditatie, ademhalingsoefening, yoga nidra, klankschalen en haar hartelijke persoonlijkheid weet Elly een superfijne sfeer neer te zetten. Ik kon heerlijk ontspannen en moch fijn Zijn. Ik kom zeker nog een keer terug.”
Ro
Lees verder
“Wat een fijne ervaring was de Relaxavond in de Bloemkamer. Heel professioneel en ze is er echt voor je. Ontspannen en veel geleerd weer naar huis gegaan. Bedankt Elly!”
Vorige
Volgende

Contact met

Vrij in jezelf

Vragen? Wensen? Even sparren?
 Ik ben er graag voor je!