Reviews

Reviews Massagebehandeling

Susan
Lees verder
“Je massage was écht een weldaad voor zowel mijn lijf als mijn ziel Elly! De rust, bijna heerlijke slow motion hoe je met je handen werkt en het fijne contact wat je met het lichaam houdt, hebben mij zelfs de dagen erna nog een Zen gevoel gegeven 🙏 Ik hoop dat meer mensen dat bij jou op de massagetafel mogen ervaren!” ,
Perihan
Lees verder
“Goedemorgen Elly 🌸, ik wil je nogmaals bedanken voor de heerlijke massage. Je gaf veel aandacht aan de plekken waar ik het juist nodig had 🙏 .Mijn lichaam is ontspannen en ik slaap veel beter sinds een paar dagen! Dankjewel 💗”
Ben
Lees verder
“De massage van jou was superlekker, is voor herhaling vatbaar. Ik kom zeker deze maand nog een keertje langs. Dank je.” Ben
Ingrid
Lees verder
Ik een massage/ klankschaal sessie gedaan bij Elly. Er was een ontspannen sfeer en rustgevende muziek op de achtergrond. Ze maakte gebruik van eigen gemaakte lavendelolie. Ik vond het heel ontspannen voor lichaam en geest. Een echte aanrader.
Tim
Lees verder
De massage was heel fijn om te ervaren. Hij was verbindend, ontspannend en helend. Elly masseert met hart en ziel.
Anouk
Lees verder
Ik heb twee keer een massage gehad van Elly Groot en wat een genot. Wat haar massage zo bijzonder maakt is dat zij masseert met gevoel en aandacht. Daardoor is het veel meer dan alleen strelingen, drukken en kloppen. Ze verbind zich met hoe jij je op dat moment voelt en laat dan haar positieve helende energie uit haar handen komen. Een aanrader voor iedereen.
Harry
Lees verder
Via een bekende van mij, kwam ik met burn-out klachten bij Elly terecht. Vooraf aan de volledige lichaamsmassage stelde zij de juiste vragen en ze wist dan ook precies de vinger op de wond te leggen. Na enkele massage sessies en lichaamsgerichte coaching blijf ik ook daarna regelmatig mijn lijf onderhouden. Elly’s massageruimte is klein maar fijn. Voor mij is ze een echte topper.
Previous
Next
Rups roze

Reviews Klankschalen

Simone B
Lees verder
“Wat een heerlijke meditatie-/klankavond was het afgelopen vrijdag in Ootmarsum OKT 20…..nogmaals dank daarvoor!
Ik vind dat je een fijne manier van werken hebt, voelt voor mij als een mooie combi van nuchterheid en spiritualiteit.”
Arij
Lees verder
"Elly's kristallen klankschalen zijn wonderlijke instrumenten. De klanken laten je telkens weer een reis maken naar je innerlijke zijn. Vele keren de klanken mogen ervaren en het brengt mij steeds weer wat op dat moment voor mij nodig is. De liefde en het licht die tijdens een klanksessie doorkomen zijn duidelijk voelbaar",
Wendy
Lees verder
“Elly werkt liefdevol en open met haar kristallen klankschalen. Ik vond het heerlijk, de trilling en klanken die dwars door mijn lichaam gingen. Haar intuïtieve aanpak is merkbaar: ik kon tijdens en na de sessie veel ervaren, maar was erna ook erg ontspannen, alsof het dan pas begint. Dagen erna merkte ik nog het effect: ik was meer in een flow en er zijn dingen in mijn leven gebeurd, in gang gezet. Elly, dit is zo waardevol, ga hier mee door, enorm bedankt!”
Previous
Next
Vlinder roze rechts 200x174px

Reviews Ademcoaching

Susan
Lees verder
“Geweldige ademsessie mogen beleven onder de deskundige, pure en liefdevolle begeleiding van Elly. Voel alles weer in mijn lijf stromen. Aanrader voor iedereen die eventuele blokkades voelt en het LEVEN wil voelen. Bedankt".
Renate
Lees verder
Ik vond de begeleiding door Elly super. Duidelijk uitgelegd en prettig. De ademcoaching zette verschillende sensaties in mijn lijf in beweging. Echt weer volledig in contact met mijn lijf en gevoel. Na afloop voelde ik me energiek.
Astrid
Lees verder
"De ademsessie gaf me ontlading en ontspanning en na afloop voelde ik me super". 
Previous
Next

Contact met

Vrij in jezelf

Vragen? Wensen? Even sparren?
 Ik ben er graag voor je!