Wat is de Urim-code stoel?

De Urim-Code is een energetische krachtplek met een sterkwerkende Licht-matrix. In een wereld waarin we dagelijks worden blootgesteld aan lagere frequenties door vervuiling in voedsel, water, elektromagnetische straling, leefstijl en andere invloeden, biedt de Urim-code een krachtige manier om onze eigen frequenties te verhogen en ons te beschermen tegen schadelijke effecten.

lege-stoel

De werking van de Urim- code

De Urim- code is speciaal ontworpen en ingewijd door Monique voor genezing en bewustzijnsverruiming. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar, ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen. Oorzaak hiervan ligt vaak in diepgaande stresservaringen, oude pijnstukken en trauma’s. Maar zeker ook belastende bewuste en onbewuste gedachtes en gevoelens oftewel overtuigingen en herinneringen die ons geen goed doen.

De matrix van de Urim-Code stoel stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt. De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura), op je energiebanen, en chakra’s, de meridianen, de organen en de trillingsfrequenties van het lichaam.

De energetische stoel (her)activeert jouw zelfhelende vermogen en helpt om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades stap voor stap op te heffen. Het brengt balans en geeft inzicht in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielsniveau. Het geeft je bewustzijnsverruiming. Je kan weer verbinding gaan maken met je Goddelijke Blauwdruk, de plek waar alle informatie ligt opgeslagen van ZIJN, jouw BRON- geheugen, oftewel wie jij WERKELIJK bent. Daar waar je HEEL en in EENHEID bent.

Rups roze

In de dans van de lichtmatrix en frequenties vinden we de harmonie van het universum ook in onszelf

Hoe ziet de stoel eruit?

In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getal symbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getal symbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektromagnetisch veld van “Levend Licht” dat verzegeld en geactiveerd is door Monique.

Voor wie kan de Urim-code wat zijn?

Als je je herkent in de volgende situaties:

  • Je hoofd staat nooit stil, je bent constant aan het piekeren
  • Je loopt over in emoties, je wordt bij het minste of geringste emotioneel
  • Je ervaart slaapproblemen, je slaapt slecht en staat ’s morgens moe op
  • Je ervaart onrust, je staat continu ‘aan’
  • Je hebt fysieke pijnklachten, dat beperkt je in je dagelijks functioneren
  • Je hebt geen energie, je bent chronisch vermoeid of burn-out
  • Je hebt moeite te aarden of te gronden, je voelt je niet echt in je lichaam
  • Je ervaart veel stress, je lichaam staat constant op spanning
  • Je hebt een diep verlangen om lekkerder in je vel te zitten, te ZIJN wie je werkelijk bent

Een energetische stoelsessie kan in duur variëren.

Of je nu specifieke vragen hebt, bepaalde thema’s wilt verkennen, of gewoon open staat voor wat er zich aandient, elke sessie is uniek. Ontdek wat jouw ziel verlangt op weg naar meer innerlijke vrijheid. Het is een cadeau aan jezelf!

De Urim-code stoel is een product van Monique Timmers en Marcel Jansen. Monique heeft deze stoelen weer naar de aarde gebracht.
Voor meer informatie over deze stoel kun je terecht bij http://moniquetimmers.nl/.

Voel je een innerlijke roep om dit zelf te ervaren? Neem dan contact met me op. Samen kunnen we een reis starten naar innerlijke heling, bewustwording en oneindige liefde. Jouw energetische stoelsessie wacht, afgestemd op jouw unieke reis.

Contact met

Vrij in jezelf

Vragen? Wensen? Even sparren?
 Ik ben er graag voor je!