Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Je ligt hierbij gekleed op de behandeltafel.
Het is een methode van het zacht en vloeiend aanbieden van wiegende en rollende bewegingen in een afwisselend ritme.

Holistic Pulsing gaat uit van het feit dat ons lichaam uit ongeveer 75 % water bestaat. We brengen het water in iedere cel in beweging. Alles in ons lijf gaat beter stromen en je lichaam word teruggevoerd naar zijn eigen oerritme. Je kunt je meer bewust worden van spanningen en blokkades en deze waar mogelijk loslaten. Dit brengt een diepe ontspanning teweeg in overgave, die ontkoppelt is van angst en overlevingspatronen. Het mooie van Holistic Pulsing is dat het niets forceert en volledig uitgaat van de gedachte dat alles goed is zoals het is.

Holistic Pulsing en klankschalen

Om de helende en diep-ontspannende werking van de Holistic Pulsing nog meer kracht bij te zetten, kun je ervoor kiezen om de behandeling in combinatie met metalen klankschalen te doen. De klankschalen staan om en onder de behandeltafel en gaan ook zacht over je lichaam heen. De trilling van de klankschalen dringt diep door in je cellen, maar ook energetisch brengt het van alles in beweging. Samen met het pulsen kan dit een diepe en intense ervaring zijn.
Voorafgaand aan de behandeling bespreken we waar jij behoefte aan hebt.

Rups roze

Holistic Pulsing ondersteunt

Holistic Pulsing wordt gezien als een methode om het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Omdat de behandeling rechtstreeks inwerkt op blokkades in het lichaam kan deze behandeling voor allerlei doeleinden worden toegepast. Bijvoorbeeld bij stress, vermoeidheid, spanningen, fysieke klachten maar ook bij mentale- en emotionele problemen. Daarbij kan het ondersteunend werken bij het onthaasten van je leven.

Holistic Pulsing werkt lang door

De helende werking van Holistic Pulsing houdt niet op als er gestopt wordt met pulsen; de stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld. Het is dan ook belangrijk om na een sessie de tijd te nemen om te blijven liggen om na te voelen. Sommige mensen voelen de nawerking nog enkele dagen. 

Vlinder roze rechts 200x174px

Praktisch

Het is aan te raden om warme, makkelijk zittende kleding en sokken te dragen tijdens de behandeling.
Na deze behandeling is het belangrijk om voldoende water te drinken om eventuele afvalstoffen makkelijker te verwijderen uit het lichaam.

Contact met

Vrij in jezelf

Vragen? Wensen? Even sparren?
 Ik ben er graag voor je!